Psst.. saya nak minta maaf...
RAMAI PESAING TAK SENANG DUDUK BILA SAYA DEDAHKAN LUBUK MURAH CHINA NI
Mana tak risaunya, rahsia yang mereka simpan bertahun-tahun akan terbongkar!

Anda bertuah sebab Lubuk yang saya akan bongkarkan ini lebih murah 3 KALI GANDA harganya dari harga pasaran biasa tau..!

(Psttt... lubuk ni bukannya Alibaba, Taobao, 1688 atau Shopee tau.. teruskan baca sampai habis)




Memperkenalkan..



Melalui Lubuk ini:-

1. Anda akan dapat barang pada Harga yang jauh lebih murah dari mana-mana website.

2. Anda nak beli 1 unit boleh, banyak unit pun boleh.

3. Anda akan dapat macam-macam idea produk baru untuk dijual.

4 . Anda boleh buat duit kaw-kaw dengan menjual barangan dari lubuk baru ni.

5. Anda boleh berhari raya dengan senyuman tahun ni.. =)


JOM LIHAT TESTIMONI DULU SIKIT...








Sebelum kita teruskan, mari kita berkenalan seketika...














Saya Hafizi Zain dan Partner saya, Ariel merupakan pengimport tegar barangan dari China. Kami berdua dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam industri import barang dari China. Kami berdua pernah terbitkan ebook Laku Keras pada tahun 2018 yang lepas iaitu ebook China Method. Alhamdulilah ebook tersebut telah mendapat permintaan yang sangat tinggi dan telah membantu ramai orang memandangkan ianya sangat senang untuk orang 'Follow' dan buat duit.


Setahun yang lalu, kami jumpa satu lubuk baru yang mana lubuk ini sangat 'powerful' sebab ianya menawarkan harga barangan yang sangat murah! Pada mulanya kami langsung tidak bercadang untuk jadikannya dalam bentuk ebook.. Sebab kami ingat untuk kami gunakan team kami saja. Alhamdulillah melalui lubuk baru ni, kami boleh maksimakan jualan syarikat kami. Mana tak best nya, di lubuk ni, bukan setakat HARGA MURAH, anda juga akan dapat MACAM-MACAM idea baru yang ada potensi untuk dijual di Malaysia.

Bila kawan-kawan tanya, kami bagitau je nama lubuk yang kami guna ni.. Tapi, selepas tu mereka datang balik kepada kami dan minta kami ajarkan cara explore di lubuk ni. Nak buat macamana, lubuk ni memang lubuk murah, jadi nak masuk dan guna pun memang akan mencabar la sikit kan.. 


Setelah ramai yang push kami untuk keluarkan panduan tentang lubuk ni, maka terhasillah ebook Panduan Lubuk Murah China ini.

Kenapa kami namakan ianya sebagai "Lubuk"? Sebab kami nak beritahu kepada anda ini adalah betul-betul lubuk barangan termurah yang ada di pasaran China. Memang sangat rugi kalau anda tak grab peluang keemasan untuk explore masuk ke Lubuk ni.. kami sediakan panduan STEP BY STEP supaya anda tidak tersalah langkah semasa menggunakannya nanti. Kalau ada yang tak faham, kami akan sediakan group Support nanti.. Jadi, anda tak perlu risau ya..




Apa 'Lubuk Murah China' yang kami maksudkan?











Ianya adalah PINDUODUO. Pinduoduo adalah Platform Online #2 famous di China dan sedang meningkat naik. Ianya menggunakan konsep 'group order' yang mana bila nak order, mestilah order bersama dengan orang lain, barulah harga tu diambilkira. Buat masa sekarang Pinduoduo memang khas untuk orang China saja.. Tapi jangan risau, kami akan tunjukkan jalan bagaimana kita orang Malaysia pun boleh masuk dan buat tempahan. Kita akan dapat HARGA YANG SAMA dengan orang tempatan di China dapat.. Memang murah!

KELEBIHAN PINDUODUO:
1. Anda boleh beli 1 unit barang pada harga yang sangat rendah.
2. Kos Local Delivery adalah PERCUMA!
3. Senang nak minta refund kalau barang tak sampai di warehouse.
4. Ada Live Chat yang boleh siap tengok video muka seller!
5. Ada banyak voucher dan discount!

KELEMAHAN PINDUODUO:
1. Dalam bahasa Cina dan susah nak translate guna google translate
- Jangan risau, saya akan bongkarkan 1 apps yang lebih memudahkan untuk anda translate.

2. Apps ni Tiada kat APPS STORE / PLAY STORE.
- Nanti kami akan tunjukkan step by step macamana nak install apps ni ke phone anda.

3. Takde dalam bentuk website. Hanya Apps sahaja.
- Takpe la kan.. Nanti just boleh view melalui phone pun lagi senang sebenarnya!

4. Barang OEM tak boleh buat.
- Kalau anda nak order barang yang anda nak letak logo sendiri, tak sesuai cari kat sini. Boleh cari kat Alibaba je..

5. Transfer Duit Kena guna WeChat Pay. Wechat Malaysia tak dapat nak transfer duit ke luar lagi.
- Jangan risau.. Ada caranya. Nanti kami tunjukkan cara mudah. Anda just guna M2u / Cimbclicks jer nanti.


Apakah CONTOH BARANGAN yang ada di Lubuk Murah China ini?

Ada macam-macam.. anda boleh lihat contoh barangan di bawah ini:



Amacam? Rambang mata dibuatnya kan.. Tapi.. Ni baru sikit tau.. dah masuk lubuk ni nanti, lagi banyakkkk pilihan produk yang ada.


APAKAH ISI KANDUNGAN DALAM EBOOK INI?


BAB 1 : PENGENALAN TENTANG PINDUODUO

- Di bab permulaan, kami akan explain sikit tentang Pinduoduo dan bagaimana overall flow untuk buat tempahan

BAB 2 : APLIKASI PENTING DALAM PINDUODUO 
- Untuk memudahkan anda buat tempahan, ada beberapa Aplikasi penting yang anda kena install siap-siap di phone anda.

BAB 3 : CARA MENDAFTAR DI PINDUODUO
- Ini fasa penting. Ramai orang terkandas untuk menggunakan Pinduoduo apabila mereka tidak ikut STEP YANG BETUL untuk mendaftar di Pinduoduo.

BAB 4 : KENALI BUTTON PENTING
- Pinduoduo dalam bahasa Cina. Kami akan tunjukkan bagaimana nak kenali Button-button penting yang ada di Aplikasi Pinduoduo.

BAB 5 : CARA MENGISI ALAMAT WAREHOUSE
- Part ni penting. Kami tunjukkan lebih details step by step untuk isi alamat warehouse supaya tak tersalah nanti. Anda just follow je nanti.

BAB 6 : CARA PEMBELIAN DI PINDUODUO
- Bila dah ready, barulah kami ajar cara nak buat search dan cara nak membeli di Pinduoduo. Kami yakin, anda pasti SERONOK dan TERUJA apabila dapat explore di Lubuk Pinduoduo ini nanti..

BAB 7 : CARA MENGGUNAKAN KUPON & VOUCHER
- Part ni lebih advance dan menjimatkan! Kami akan bagitau cara nak claim voucher dan kupon supaya anda dapat harga yang paling MURAH semasa membuat pembelian.

BAB 8 : CARA MENYIMPAN CONTACT SUPPLIER
- Supplier di Pinduoduo ni UNLIMITED. Tersangat banyak. Jadi, ada cara untuk anda simpan contact supplier supaya anda tidak terlepas pandang dan senang untuk buat rujukan kembali nanti.

BAB 9 : CARA REFUND DI PINDUODUO
- Yang ni best! Kalau barang tak sampai, atau lambat sampai, kita boleh request refund dengan mudah dengan supplier. Jadi, tak perlu risau dengan pembelian kita. Tak kena scam nanti!

BAB 10 : PENUTUP
- Kesimpulan overall tentang Pinduoduo. Kami yakin anda pasti berseronok menyelam di lubuk Pinduoduo ini nanti. Yeahh!


JOM LIHAT TESTIMONI LAGI...




(Psstt.... Percaya cakap saya, once anda dah berjaya explore masuk ke lubuk ini dan berjaya buat duit darinya... Anda akan dapat menilai.. BETAPA MURAHNYA harga ebook ini.. SERIUS!)




BERAPAKAH HARGA EBOOK INI?

Baiklah, kalau ditanya tentang harga panduan ini, saya nak nilaikannya dengan harga RM799.

Kenapa HARGANYA tinggi?

Sebab ianya adalah betul-betul LUBUK BARANGAN MURAH.

(Ibarat, saya bongkarkan satu RAHSIA senjata baru yang kami gunakan selama ni. 
Mestilah kena letak harga tinggi kan..hehe)

Namun, saya takde lah begitu kejam.. nak letak  harga setinggi macam tu.

Jadi, saya bagi diskaun RM500 untuk anda..


Just bayar RM299 sahaja.. Ok?

Ohya! Bukan itu saja,
Nanti kami akan sediakan Group SUPPORT Melalui Telegram dan Facebook Tau!

(Nilai group support ni anda tahu lah kan..)

Sebenarnya dengan Harga RM299 ni, anda akan sekejap je dapat balik modal tau..

Saya bagi contoh:
Anda beli 1 barang yang untung RM20 seunit.
Jadi, anda masuk ke lubuk ni, just cari barang tersebut. dan jual sebanyak 15 unit sahaja pun dah boleh balik modal dah.. Mudah je kan..?

Tapi takpe, saya kurangkan harga lagi.

Tak perlu bayar RM299 untuk dapatkan panduan mahal ni..

Hanya bayar RM199 sahaja.


Alhamdulillah dah murah kan...?

Tapi macam ni lah..  tak perlu potong banyak kali lagi..

Untuk harga Pre-launch, saya kira pada HARGA RM199  RM129 sahaja!
(Harga ni hanya valid untuk 200 orang terpantas sahaja!) DAH HABIS!

Sekarang harga Second Chance Price RM139. PUN DAH HABIS!

SEKARANG HARGA OFFER SEMPENA OFFICIAL LAUNCHING RM149 SAHAJA.

Cepat dapatkan segera sebelum EBOOK INI DITUTUP JUALANNYA PADA

JAM 11.59MLM 21/5/2020

Ya! Ini serius! Kalau anda buka link ini pada 22/5/2020, anda akan dapat lihat kat bawah nanti akan keluar perkataan "HABIS STOK"

Jadi, kalau anda taknak lepaskan peluang ini, terus dapatkan sekarang sebelum menyesal di kemudian hari.


Please do not remove our link from your embed code.


Terus beli sekarang di bawah ini.

MAAF!!
Jualan ebook Lubuk Murah China dah ditutup.
Namun begitu, kami akan buka semula untuk Fasa 2.0 dalam masa terdekat.

Sila tinggalkan nama, email dan no.hp di link ini:
KLIK SINI -->  KLIK UNTUK MASUK DALAM WAITING LIST


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Lubuk Murah China (PRELAUNCH PRICE RM129) HABIS STOK
Ebook Lubuk Murah China (SECOND CHANCE PRICE RM139) HABIS STOK
Ebook Lubuk Murah China (LAUNCHING PRICE RM149) HABIS STOK
Ebook Lubuk Murah China (NORMAL PRICE RM199) HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN