Saya nak BONGKARKAN kepada anda..

Lubuk Rahsia &

Step By Step
Beli Barang dari Jepun
secara online jer!

Jom lihat bukti postage dari Jepun ni..


Apa yang best lagi adalah:
1. Tak perlu kemahiran teknikal pun untuk buat tempahan. Tak perlu nak register itu ini bagai.. Saya ajar cara simple je..
2. Boleh buat bayaran guna Maybank2u je.
3. Bukan satu, tapi saya bongkarkan 3 LUBUK RAHSIA untuk anda.
4. Ada beribu-ribu jenis pilihan produk yang anda boleh pilih.
5. Nak beli satu unit pun boleh!

Baiklah, sebelum tu, mari kita berkenalan seketika.. 


Nama saya Hafizi Zain. Saya dah berpengalaman dalam dunia internet marketing ni sejak tahun 2009 lagi. Sepanjang 10 tahun saya berkecimpung dalam dunia bisnes online ini, dah banyak peluang-peluang baru yang explore dan jumpa yang mana ianya adalah lubuk-lubuk best untuk kita sama-sama menjana pendapatan secara online.

Tahun lepas, saya ada jumpa rakyat Malaysia yang tinggal di Jepun dan menceritakan peluang bisnes ni kepada saya. Pada mulanya saya skeptikal jugak sebab tak pernah cuba kan. Tapi bila dah cuba sekali, memang best! Sebab barangan jepun ni semuanya yang ORIGINAL sahaja. Takde yang fake. Memang berbeza dengan barangan dari China.


Bila dah hampir setahun saya cuba ambik barang dari Jepun, dan jual di Malaysia, saya rasa terpanggil untuk bongkarkan rahsia ini kepada ramaii orang.. Dan saya dapat tahu jugak, yang dah ada beberapa orang Malaysia dah lama tahu peluang ni.. tapi mereka ‘makan sorang’ jer. Dapat profit berpuluh ribu setiap bulan hasil dari menjual barang dari Jepun. Syok kan? Tapi takpe... Sekarang dah tiba masanya untuk anda pula mencuba buat pembelian barang dari Jepun.

Memperkenalkan....

EBOOK JAPAN METHOD


Antara Kandungan Utama dalam Ebook ini adalah:
1. Senarai produk HOT yang boleh order dari Jepun.
2. 3 Lubuk Rahsia beli barang online dari Jepun.
3. STEP BY STEP Cara nak buat carian barang 
4. STEP BY STEP Cara nak buat tempahan dan pembayaran
5. STEP BY STEP Cara buat tempahan tanpa keluarkan modal sendiri.
6. dan macam-macam lagi..




Apa bezanya PRODUK DARI CHINA VS PRODUK DARI JEPUN?


Sebetulnya, saya sampai sekarang pun masih ambik barang dari China jugak.
Sebab apa? Sebab produk dari Jepun totally berbeza ‘niche’ dengan produk dari China. Jadi, dua-dua kita boleh layan sebab dua-duanya mempunyai target market yang berbeza..

1. DARI SEGI ORIGINAL / FAKE.

    - Produk dari Jepun semuanya Original Sahaja. Takde yang Fake. Kat China banyak produk Fake.


2. DARI SEGI KUANTITI TEMPAHAN.
    - Produk dari Jepun boleh order satu unit. Takde 
masalah. Kat China biasanya kena order banyak baru dapat murah.


3. DARI SEGI JENIS PRODUK.
        - Produk dari Jepun banyak barangan Preloved / Collectibles / Hobby items. Kat China takde.



KELEMAHAN PRODUK DARI JEPUN:

Saya suka berterus-terang. Tak suka bercerita benda bulan bintang semata-mata. Produk dari Jepun pun ada beberapa kelemahannya juga.

1. Susah nak postage ke Malaysia.

- Kalau hanya tahu lubuk, tapi takde ilmu nak postage, memang susah. Sebab lubuk Jepun ni biasanya orang Jepun saja yang beli. Dan Postage hanya ke Jepun saja. Tapi Jangan Risau... dalam panduan nanti saya akan ajar cara mudah nak  postage ke Malaysia tanpa ada masalah.


2. Takde produk tiruan.
- Kalau anda seorang yang suka produk branded tiruan yang murah-murah, Jepun bukanlah tempatnya.
Sebab kat Jepun hanya ada barang yang 100% Original sahaja.

3. Harga agak tinggi.
- Ya! Memang betul. Bila barang tu original, mestilah harganya tinggi. Namun, walaupun harganya tinggi, kalau compare dengan harga di Malaysia, kat Jepun lagi MURAH... Dann.. Saya akan ajar cara nak ‘menyelam’ di lubuk jepun untuk mencari produk-produk original harga harganya berpatutan dan anda boleh buat profit sekiranya jual di Malaysia nanti.

4. Barangan berat kos delivery tinggi.
- Barangan macam sport rim, sparepart kereta yang mahal-mahal tu saya tak galakkan lagi untuk anda order. Sebab Apa yang saya ajar setakat ni adalah shipping menggunakan udara sahaja dan tak sesuai untuk barangan yang terlalu berat.

5. Ada jugak yang kena tipu.

- Ya betul. Jepun pun ada yang tipu jugak. Biasanya, barangan preloved ni, kalau tak cek betul-betul, ada kerosakan yang tak didedahkan. Dah sampai Malaysia, baru nak menangis tak berlagu kan? Tapi takpe, nanti saya dah jumpa logistik yang boleh handle untuk tolong cekkan barangan anda sebelum pos ke Malaysia. Best kan?

APA CONTOH PRODUK YANG BOLEH DIDAPATI DI LUBUK INI?

Ada macam-macam. Tapi antaranya ialah:

1. Jam Tangan
2. Kasut
3. T-Shirt
4. Bag
5. Cap / Snapback
6. Helmet
7. Seluar
8. Toys
9. Action Figures.
10. Hangbag / Purse.
.... dan macam-macam lagi..


Lihat contoh screenshot kategori produk ini. Ada macam-macam kan?


Ini adalah beberapa contoh yang saya pernah beli.. 
Semuanya untuk dijual dan semuanya dah SOLD OUT saya jual di Malaysia.



Menarik kan?

BAIKLAH.. BERAPAKAH HARGA EBOOK INI?

Untuk ebook macam ni,
HARGA SEBENAR yang saya akan letak adalah 
RM299.

Kenapa tinggi?

Sebab VALUE yang anda akan dapat dari ebook ni sangat best..
Mana tak best nya, anda dah boleh jimat banyak dah beli barang dari Jepun TANPA PERLU PERGI Jepun pun..

Cuba tengok berapa kos kalau pergi Jepun 3hari 2 malam:
TIKET FLIGHT AIRASIA: RM1200 return
HOTEL MURAH : RM400 untuk 2 malam
MAKAN & TRANSPORT : RM300
----------------------------------
TOTAL = RM1900.00 
----------------------------------

Inilah kos anda kalau anda ke Jepun untuk beli barang.

TAPI...

Sekarang ni, anda tak perlu berhabis RM1900 pun.

Hanya beli ebook ni pada harga RM199 sahaja.

Rasa tinggi lagi harga ni?

TAKPE, SAYA KIRA RM150 saja.

On?

Tak On lagi?

Okay, sempena PRE-LAUNCH malam ni, saya kira pada harga 
RM99 sahaja untuk 200 orang. DAH HABIS
Harga Launching Day RM109 sahaja untuk 100 terpantass..
 DAH HABIS
Sekarang Harga RM119 sahaja untuk masa terhad..

CEPAT DAPATKAN SEKARANG. 
SEBELUM HARGA NAIK LAGI.
 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook JAPAN METHOD - Pre-Launch Price RM99 HABIS STOK
Ebook JAPAN METHOD - Early Bird Price RM109 HABIS STOK
Ebook JAPAN METHOD - Launching Price RM119
Ebook JAPAN METHOD - NORMAL Price RM199
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN