TEMPAHAN FACE MASK 3 LAYER DARI CHINA (BORONG)

TEMPAHAN FACE MASK 3 LAYER DARI CHINA (BORONG)

TEMPAHAN FACE MASK DARI CHINA (UNTUK BORONG) DIBUKA SEKARANG!

INFO TENTANG FACE MASK NI:
- 3 LAYER MASK
- International quality standard
- Kilang yang trusted dan ada safety certificate
- Ready stock di China. Tak perlu nak tunggu untuk production.

HARGA: 
Bergantung kepada Kuanti Tempahan.
(1 BOX ADA 50PCS) 

25 box : RM80/box
50 box : RM79/box
100 box : RM75/box
500 box : RM72/box
1,000 box : RM68/box
(Semua Harga inclusive Shipping by Air dari China ke Alamat Anda di Malaysia)


Flow order:
1. Anda submit order hari ni dan bayar full payment terus hari ni.
2. Anda akan diberikan link telegram untuk ke group khas pembeli secara borong.
3. Dari Supplier ke Warehouse China ambil masa 1-3 hari.
4. Dari Warehouse China guna air shipping ke Malaysia ambil masa 7-9 hari bekerja.
5. Bila barang sampai di warehouse Malaysia, local courier akan ambil alih dan akan terus hantar kepada anda.

PENTING:
1. Tempahan BORONG adalah hanya untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Sabah Sarawak kami tak dapat nak buat.
2. Lagi cepat anda order, lagi cepat kami proses tempahan anda.
3. Untuk pembelian secara Borong, pembayaran hanyalah secara Online Banking Manual. Boleh transfer ke akaun bank kami di bawah nanti. (Tak dapat guna Billplz sebab kena delay sehari duit anda. Risau lagi lambat untuk saya proses order.)
3. Anda akan dapat tracking number SELEPAS barang dah berlepas dari Guangzhou ke Malaysia.
4. Hati-hati dengan SCAMMER yang menawarkan harga face mask pada harga murah. Beli lah kat tempat yang anda lebih TRUST.
5. Kalau anda nak buat duit, anda boleh collect order dulu. Cukup order, terus submit kepada saya. Tapi jangan collect lama-lama. nanti lagi lambat untuk anda submit order..

CEPAT SEBELUM SAYA TUTUP PELUANG KEEMASAN NI!!

DISCLAIMER:
1. Stok sangat terhad. Selepas buat tempahan, pastikan anda buat pembayaran dengan segera supaya kami boleh proses tempahan anda secepat mungkin.
2. Harga yang diberikan dah TERMASUK kos shipping by air dari China ke Malaysia dan Terus ke alamat anda. Tak perlu nak tambah duit lagi.
3. Segala payment adalah non refundable. Kami akan pastikan segala proses tempahan berjalan dengan tersusun. Insya Allah..
4. Sekiranya ada delay di kastam, kami akan beritahu awal ya.. Sama-sama kita doakan mudah-mudahan tak delay ya..
5. Segala makluman semasa, saya akan bagitau dalam group telegram khas untuk pembeli. Lepas anda buat pembelian, anda akan dapat link untuk masuk ke group tersebut. Pastikan anda join ya..



Hafizi Zain & Team


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
(BORONG 25 BOX) FACE MASK 3 LAYER HABIS STOK
(BORONG 50 BOX) FACE MASK 3 LAYER
(BORONG 100 BOX) FACE MASK 3 LAYER
(BORONG 500 BOX) FACE MASK 3 LAYER
(BORONG 1,000 BOX) FACE MASK 3 LAYER
Face Mask Borong 2000pcs HABIS STOK
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN