Ok, sekarang cuba "back to basic" semula.. Guna Teknik Marketing yang tidak mengeluarkan kos yang tinggi.. tak guna kos langsung pun ada..

 

Ramai yang tak sedar tentang teknik marketing cara ini.. Ramai jugak dah sedar, tapi takut nak memulakannya.. atau tak tahu nak start macamana.

 

Cuba lihat salah satu testimoni mereka yang dah apply teknik dalam ebook Strategi #Meroket Jualan ni:-


====================================================

 

Baiklah, sebelum tu, saya perkenalkan diri saya. Saya Hafizi Zain, berasal dari Tanah Merah, Kelantan dan sekarang menetap di Shah Alam sudah masuk 10 tahun. Saya merupakan seorang usahawan sepenuh masa. Saya buat dua-dua bisnes.. Online dan Offline. Dalam bisnes online (internet marketing), saya dah bermula sejak tahun 2010 lagi.. Saya tak suka bercerita tentang kemewahan, dan berapa income saya.. saya lebih suka "low profile". Cuma kat sini saya nak bagitau yang saya memang seorang yang "gila bisnes".

Dipendekkan cerita, baru-baru ni saya diberi amanah untuk menjadi Mentor dalam OBAC (Online Business Academy). Ada 5 orang mentor semuanya dan setiap mentor diberi peluang untuk pilih 20 orang mentee dan diberi masa 6 minggu sahaja untuk train mereka untuk menghasilkan jualan yang luar biasa.

Hasilnya, 8 orang Mentee saya berjaya tempatkan diri dalam Top 10 OBAC tersebut. Boleh lihat bukti screenshot dari Sistem Obac ini:

Disclaimer: Ini sales mentee saya ya.. bukan sales saya tau.. =)

 

Selepas OBAC Tamat hari tu, ramai orang PM saya bagaimana saya train mentee saya untuk mereka "gila-gila" buat sales..
Sebenarnya bukan ada teknik "magik", ataupun teknik yg memerlukan kemahiran teknikal pun.. Saya plan satu strategi yang mudah untuk di"apply" oleh mereka semua.. Sebab apa? Sebab yang join jadi mentee saya majoritinya bukannya power dalam buat sales.. Ada di kalangan mereka adalah Cikgu, Penjawat Awam, Pekerja Swasta, Suri rumah dan macam-macam lagi.

 

Alhamdulillah sekarang mereka dah ada income tambahan sendiri.. Saya pun seronok bila tengok mereka boleh konsisten buat sales.

Disebabkan ramai sangat yang bertanya saya tentang apa teknik yang saya 'Share' kepada mereka sehinggakan mereka boleh buat sales dengan banyak, saya pun rasa terpanggil untuk hasilkan sebuah Ebook yang dinamakan STRATEGI #MEROKET JUALAN.

.


.

MAAF... Saya tak reti nak hype tentang isi kandungan ebook ini.. Anda boleh baca sendiri apa komen dari mereka yang DAH APPLY ilmu dalam ebook ini:

.

.

TAPI SKEJAPP... Sebelum anda terlebih Excited untuk mendapatkan ebook ni, jom baca details lagi:-

 

APA SEBENARNYA ISI KANDUNGAN EBOOK INI?

Jangan salah anggap ya.. saya bukannya seorang "sifu" atau "otai" dalam marketing. Saya hanya usahawan biasanya yang ada banyak pengalaman dalam bisnes online dan offline. Jadi, dalam ebook ni saya akan SHARE kepada anda tentang strategi macamana saya train mentee-mentee saya untuk mereka #meroket jualan tanpa disangka-sangka. Tak ada benda-benda teknikal dan heavy pun.. Cara saya explain pun dalam ayat yang paling mudah untuk anda faham.


Antara topik yang saya akan explain adalah:-

1. Strategi Gerilla Marketing - Saya akan ceritakan bagaimana anda boleh buat marketing tanpa guna FB Ads, dan tanpa menggunakan kos pun..

2. 7 Steps dalam #Meroket Jualan - Biasanya anda menjual sorang2 dan syok sendiri saja kan.. dalam 7 steps ni, saya akan ceritakan bagaimana anda boleh tingkatkan jualan anda dan besarkan rangkaian anda.

3. Strategi Menjual Tanpa Menjual - Ramai yang menjual dengan cara Hard Selling. Sebenarnya cara hard selling ni bukan saja susah nak menjual, lagi la menyebabkan orang lain "ban" atau "unfren anda". Jadi, dalam ebook ini, saya akan bagi idea kepada anda bagaimana untuk create ayat menjual tanpa nampak pun anda sedang menjual (softselling)

4. Teknik Mengenalpasti Lubuk-lubuk Sasaran - Nak memancing, mestilah nak kena cari lubuk yang banyak ikan kan.. Dan nak kena tahu ikan apa yang kita nak pancing kan. Sama la dalam bisnes.. Kenapa kita nak menjual di tempat orang yang takde potensi nak beli produk kita? Jangan risau, dalam ebook ni, saya akan share macamana cara sebenar nak kenalpasti lubuk-lubuk customer yang berpotensi untuk beli produk anda ni.

5. Teknik Closing Gaya #Meroket - Saya akan share bagaimana cara saya train mentee saya untuk buat close deal dengan cara cepat dan dalam kuantiti banyak. Teknik ni nampak simple, tapi kita dah susun supaya senang untuk perangkap prospek untuk terus menjadi customer anda.

BONUS 1: Teknik #Meroket Profile FB - Saya akan tunjukkan step by step bagaimana cara sebenar untuk anda buat marketing di profile sendiri.

BONUS 2: Kuasa membeli dulu sebelum menerima - Saya akan dedahkan salah satu rahsia dalaman yang saya amalkan dalam membuat jualan selain daripada berhadapan dengan customer.

BONUS 3: Teknik #Meroket Whatsapp - Saya akan dedahkan cara untuk anda maksimumkan penggunaan whatsapp untuk mendapatkan database customer dengan mudah sekali.

BONUS 4: Senarai Facebook Group yang saya dah asingkan siap-siap mengikut Komuniti/kawasan, Group Menjual dan Group2 Premium.

 

SIAPA YANG LAYAK DAN SESUAI UNTUK MENDAPATKAN EBOOK INI?

Tak semua orang layak untuk mendapatkan ebook ini. Orang yang mempunyai ciri-ciri berikut sangat sesuai:

1. Orang yang takde pengalaman dalam marketing langsung, tetapi ada semangat yang tinggi untuk berbisnes.

2. Orang yang positif, dan percaya dengan ACTION yang dibuat secara konsisten akan menghasilkan jualan yang berganda.

3. Orang yang dah banyak rugi dalam fb ads, dan nak kembali ke pangkal jalan (teknik low cost marketing)

4. Orang yang dah ada produk nak jual, tapi tak tahu macamana nak bermula. Produk terperap je bawah katil.

5. Orang yang jadi ejen/stokis produk orang lain, yang nak tingkatkan jualan produk dan naik taraf status ke peringkat lebih tinggi.

6. Owner produk yang nak train ejen-ejen dibawahnya untuk buat sales yang konsisten, mudah dan banyak.

7. Orang yang baru saja dibuang kerja. Dan terkapai-kapai untuk mencari pendapatan tambahan.

8. Suri rumah sepenuh masa yang terfikir untuk bantu suami untuk mencari pendapatan di samping jaga anak kat rumah.

9. Orang yang taknak belajar FB Ads, Google adwords dan hanya nak gunakan teknik marketing secara free saja.

10. Orang yang saja nak tambahkan ilmu di dada tentang teknik-teknik marketing yang saya perkenalkan ini.. hehe..

Anda berada di kategori yang mana satu?

 

SIAPA YANG TAK SESUAI UNTUK DAPATKAN EBOOK INI:-

Orang yang dah biasa main facebook ads dan dah dapat income yang konsisten melalui marketing fb ads.. So, tak perlu lah susah-susah untuk dapatkan ebook ni ya..

 

PRODUK YANG MACAMANA SESUAI UNTUK APPLY ILMU DALAM EBOOK INI?

Yang sesuai - Produk kesihatan, produk kecantikan dan barangan.. (senang cite, real product)

Yang tak sesuai - Servis, perkhidmatan, ebook.

 

ADA JAMINAN PULANGAN WANG?

Ada. Selepas 30 hari anda apply, dan tidak mendatangkan hasil langsung, boleh email ke meroketjualan@gmail.com. Kami ada borang untuk anda isi untuk melayakkan anda mendapatkan refund tersebut.

===========================================================

Baiklah, berapakah HARGA untuk ebook setebal 75 mukasurat ini?

HARGA SEBENAR UNTUK EBOOK INI IALAH RM100..


Namun, khas untuk anda yang follow saya di Facebook,


Saya bagi special discount!


Ya! Hanya bayar RM70 saja...


.

.

Harga Pra-Pelancaran dua hari RM30 dah HABIS..

Harga Pelancaran sebulan RM 50 dah HABIS..

Harga ebook terkini adalah RM 70 sahaja


Jom dapatkan segera sebelum harga naik lagi...



Terima kasih.


Salam bisnes dari,
Hafizi Zain
P/S: Link download Ebook Akan diberikan selepas pengesahan pembayaran.

P/S/S: Untuk pembayaran, sila pilih option "Billplz" sekiranya anda nak transfer online secara automatik melalui M2u ataupun CIMBClicks.  ATAU.. sekiranya anda nak transfer manual macam biasa, sila pilih option Manual Transfer.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Strategi #Meroket Jualan - RM70
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Pernah menjadi pelanggan kami? Tekan


PENGESAHAN