Panduan ini kita namakan sebagai...

CHINA METHOD



MENGENAI PENULIS EBOOK

Tapi sebelum tu, kami ingin perkenalkan dahulu diri kami. Dikenali di internet sebagai Ariel Collections dan Hafizi Zain. Kami merupakan usahawan trading barangan dari China sejak tahun 2010 lagi. Kami dah berpengalaman mengimport macam-macam barangan dari China dan pelbagai situasi dah kami hadapi.

Dulu kami berdua aktif dalam EBAY. Sesiapa yang pernah ada dalam group Ebayer Malaysia tahun 2009-2011 pasti mengenali kami. Kami juga ada group dropship barangan China kami sendiri dan ada lebih 200 orang ahli dropship yang bersedia untuk apa saja barangan menarik dari China yang kami bawa masuk.

Dulu kami selalu turun-naik China untuk setiap kali nak beli barang. Yer la, kalau nak beli banyak, berbaloi lah kalau nak turun naik. Tapi kalau nak beli sikit, lagi rugi ada lah kan. 

Jadi, setelah kami jumpa cara yang paling senang untuk beli dan import barang dari China ini, kami dah jarang pergi ke China.. Semuanya boleh berurusan melalui Smartphone saja. Memang mudah dan jimat!

Setelah sekian lama kami menggunakan teknik ni, kami cubalah share kepada rakan-rakan terdekat dan ada buat kelas-kelas tertutup. Alhamdulillah mereka pun senang untuk follow dan cepat buat duit dengan barangan dari China ini. Jadi, sekarang tibalah masanya untuk kami share lubuk-lubuk rahsia contact supplier kami kepada anda semua. Rebutlah peluang keemasan ini sementara kami masih buka jualan ini. Ini adalah lubuk rahsia yang kami simpan selama ni. Tolong lah rahsiakan dari orang lain yang tidak membeli panduan ini ya. =)


Salam bisnes dari,






Hafizi Zain & Ariel Collections



1. GUNA SMARTPHONE SAJE! - Kami share tentang cara membuat trading dengan Supplier Direct China menggunakan Smartphone saja.

2. LUBUK SUPPLIER - Kami share Senarai Lubuk Supplier dan bagaimana nak senang deal dengan mereka. (tak ada website rahsia pun..)

3. STEP BY STEP - Teknik ChinaMethod ini tidak memerlukan kemahiran teknikal. Kita ada tunjukkan step by step dan anda senang untuk follow.

4. PAYMENT - Kita ada share macamana cara nak buat payment kepada supplier dengan menggunakan _______ melalui 3rd party. Anda hanya transfer guna Maybank2u! Best kan?

5. BELI SATU - Dalam kebanyakan lubuk supplier yang kami share, anda nak beli 1 unit pun boleh dapat special price. Tak perlu borong banyak pun.

6. SHIPPING - Kami share cara step by step nak arrange delivery terus ke pintu rumah anda dengan mudah skali. Guna udara ataupun laut.

7. APPS PENTING- Kita akan bagi senarai Apps apa yang penting perlu ada untuk permudahkan urusan pembelian barang dan deal dengan supplier.

8. BAHASA CINA - Kita akan share cara berkomunikasi dalam bahasa cina dengan supplier. Yang ni best =)

9. GROUP SUPPORT - Kami sediakan Group Support melalui FB khas untuk anda sekiranya ada persoalan nak ditanya.

10.  BUAT DUIT - Inilah peluang anda untuk buat duit kaw kaw dengan menjual barangan dari China! Ayuh!


Adakah anda ada termasuk dalam salah satu golongan di atas? Jika Ya! Memang tepatlah untuk anda dapatkan Ebook China Method ini!


BERAPAKAH HARGA PANDUAN EBOOK CHINA METHOD INI?

Kalau ikutkan, Harga Panduan ini sangat tinggi harganya.. Sebab kekuatan utama ebook ini adalah terletak di Senarai Contact Supplier. Ini bermaksud, anda akan dapat direct contact Supplier dari China TANPA ORANG TENGAH. Best kan?

Baiklah, kami sediakan 2 pilihan pakej untuk anda:



1. PAKEJ SILVER - Dalam pakej silver, ada 50 senarai contact supplier.

Harga Pakej Silver: RM199.00 (Sekarang Early Bird Promo RM149.00 sahaja! SOLD OUT!)

(p/s: Harga Early Bird Promo ini terhad kepada 200 yang terawal sahaja - SOLD OUT)

INI ADALAH SENARAI KATEGORI SUPPLIER PRODUK DALAM PAKEJ SILVER





2. PAKEJ GOLD - Dalam pakej gold ini, ada 100 senarai contact supplier. 

Harga Pakej Gold: RM299.00 (Sekarang Early Bird Promo RM1XX.00 sahaja!)

(p/s: Harga Promo Sempena Pelancaran Semula ini terhad kepada 100 yang terawal sahaja - ini serius!)

INI PULA SENARAI KATEGORI SUPPLIER PRODUK DALAM PAKEJ GOLD




NOTA PENTING UNTUK PEMBELIAN KEDUA-DUA PAKEJ:
Kami akan berikan senarai contact ni dalam Channel Telegram Rahsia. Jadi, anda install Apps Telegram Siap-siap di phone anda ya.




NAK BAGI LAGI BERBALOI?

--> Kami tambahkan lagi 4 BONUS BEST untuk anda!





SECRET GROUP SUPPORT MELALUI TELEGRAM & FB -  CHINA METHOD (BERNILAI RM200 FREE!)

Bonus ni sangat penting untuk anda.. Kami taknak anda terkontang kanting tak tahu nak tanya siapa bila ada persoalan. Dalam group ini, kita akan bersama-sama sharing supaya dapat sama bantu membantu antara satu sama lain. Dalam group ini, anda akan dibimbing oleh Tuan Ariel dan Team ChinaMethod Yang dah berpengalaman banyak dalam trading China ini. Kita akan asingkan 2 Group yang berbeza mengikut pakej.




STEP BY STEP - Deal dengan Supplier (BERNILAI RM70 FREE!)

Dalam Ebook ini, kami akan tunjukkan lebih details step by step cara nak deal dengan Supplier Direct China dengan betul dan senang. Anda boleh follow sebijik apa yang kami share termasuklah cara deal, nak buat bayaran dan uruskan penghantaran ke warehouse dan ke pintu rumah anda!




STEP BY STEP - Cari Produk Hot (BERNILAI RM45 FREE!)

Anda tentu masih blur dan takde idea nak jual produk apa kan? Jangan risau, dalam Ebook Bonus ini, kami share kepada anda tentang cara paling senang nak cari Produk Hot dan senang jual.




STEP BY STEP - Test Market (BERNILAI RM45 FREE!)

Dalam Ebook Bonus ini, kami share kepada anda tentang cara nak buat market research dan validate produk. Proses ini penting supaya kita tak syok sendiri membuat tempahan dari China. Better kita validate dulu sama ada boleh jual ke tak produk tersebut. Kalau ada demand, barulah kita order dari China.


TOTAL NILAI SEBENAR KETIGA-TIGA BONUS NI ADALAH RM360!

Tapi kami bagi PERCUMA sahaja kepada anda bersama-sama dengan Ebook Utama ChinaMethod.

BERBALOI KAN?

Jadi, apa tunggu lagi? 
JOM DAPATKAN SEKARANG PADA HARGA PROMO!

Pesanan penting: Kami guna automatic 100% online payment gateway (Billplz).

Anda boleh pilih bank pilihan seperti Maybank2u, Cimbclicks, dan lain2..

Jemput tonton video pendek ini terlebih dahulu.

Kami ada tunjukkan step by step untuk anda mudah buat bayaran dengan Billplz.



PENAFIAN:
1. Kami akan berikan ebook China Method ini dalam bentuk PDF File dan akan diberikan melalui email. Bukannya buku fizikal ya. 

2. Kami tidak menjanjikan anda mudah dan cepat kaya dengan ebook China Method ini. Hasil usaha setiap orang adalah berbeza.

3. Dengan adanya group support yang diberikan, tidak mustahil anda boleh buat pendapatan melalui China Method ini.
















Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
CHINA METHOD V2 - PAKEJ GOLD *LIMITED TIME (RM199) HABIS STOK
CHINA METHOD V2 - PAKEJ GOLD (RM219) - PROMO PRICE
27
CHINA METHOD V2 - PAKEJ GOLD NORMAL PRICE (RM249)
100
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran


PENGESAHAN